Εμπλοκή Κικίλια για το ΥΠΕΘΑ – Ποια ονόματα έχουν προστεθεί ως υποψήφιοι υπουργοί Εθνικής Αμυνας και υφυπουργοί

Εμπλοκή Κικίλια για το ΥΠΕΘΑ – Ποια ονόματα έχουν προστεθεί ως υποψήφιοι υπουργοί Εθνικής Αμυνας και υφυπουργοί

Ξαφνική εμπλοκή προέκυψε με την τοποθέτηση του Β.Κικίλια στο ΥΠΕΘΑ, καθώς παρά το γεγονός ότι ο «ψηλός» ήταν Τομεάρχης Αμυνας και χθες από την Πειραιώς έδιναν το όνομά του, υπήρξε αντίδραση του Μάκη Βορίδη στον οποίο είχαν δοθεί υποσχέσεις για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μ.Βορίδης είχε ζητήσει από πριν από τις εκλογές να επιλεγεί για το ΥΠΕΘΑ και όταν του ζητήθηκε η τοποθέτηση σε άλλο υπουργείο ώστε να πάει στο ΥΠΕΘΑ ο Β.Κικίλιας, ήταν αρνητικός, αλλά μάλλον ο Κ.Μητσοτάκης θα επιμείνει στην άρνησή του προς τον Μ.Βορίδη, έστω και αν δεν πάει ο Β.Κικίλιας στο ΥΠΕΘΑ για διάφορους λόγους.

Για τον τελευταίο συζητώνται τα υπουργεία Υγείας και Ναυτιλίας.

Τα νέα ονόματα που παίζουν είναι του Νίκου Παναγιωτόπουλου, βουλευτή Καβάλας και πρώην Τομεάρχη Δικαιοσύνης. Αλλά και ο Κώστας Τσιάρας παίζει για το Αμυνας.

Και με τη θέση του ΥΦΕΘΑ; Τα σενάρια για υπουργοποίηση στρατηγού επιμένουν αλλά δεν αφορούν μόνο το όνομα του πρώην Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή. Τώρα ακούγεται έντονα ο Νίκος Μανωλάκος που πριν την αποστρατεία του ήταν διοικητής ΑΣΔΕΝ με άριστες επιδόσεις.

Ο στρατηγός ε.α. Ν.Μανωλάκος εξελέγη στην Α΄Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενας άλλος που «παίζει» για την θέση του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας είναι ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής με έμφαση στο αντικείμενο της αμυντικής βιομηχανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.