ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μετά απορούν γιατί χάλασε η φρεγάτα «Ύδρα»: Από το 2017 προσπαθούν να επισκευάσουν τον κινητήρα της

Μετά απορούν γιατί χάλασε η φρεγάτα «Ύδρα»: Από το 2017 προσπαθούν να επισκευάσουν τον κινητήρα της

Ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών ρίχνει «φως» σε ένα συμβάν που δημιούργησε σοβαρό προβληματισμό, για την κατάσταση του αμυντικού εξοπλισμού της χώρας.

Συγκεκριμένα η φρεγάτα «Ύδρα» που έπρεπε να συμμετάσχει στην επιχείρηση «ΕΙΡΗΝΗ» για να σταματήσει τη μεταφορά τουρκικών όπλων στη Λιβύη, μέσω θαλάσσης, χάλασε κι «έμεινε» εν πλω λόγω βλάβης με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί με τη φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ»

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα τουρκικά επιτελεία ούτε τον τουρκικό Τύπο ο οποίος προχώρησε σε περιπαικτικά σχόλια εναντίον της χώρας μας.

Το pronews.gr εντόπισε μία ενδεικτική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών από τον Οκτώβριο του 2019 η οποία αφορά την επισκευή των κινητήρων των φρεγατών.

Όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση δόθηκε παράταση μερικές ημέρες αλλά έκτοτε (εδώ και 8 μήνες) επικρατεί «σιγή ιχθύος» για την κατάληξη του διαγωνισμού.

«Η ΓΔΑΕΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων) ανακοίνωσε νέα, ολιγοήμερη, παράταση στο πρόγραμμα γενικής επιθεώρησης και επισκευής των κινητήρων MTU 20V 956 TB82 των MEKO-200. Πλέον η νέα ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 17η Οκτωβρίου, από τις 3 Οκτωβρίου πού ήταν σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα έχει προϋπολογισμό € 13.759.991 και εκκρεμεί για πάνω από δύο (2), από τις 24 Αυγούστου του 2017».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.