ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΥΦΕΘΑ: Ο Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφτηκε το 424 ΓΣΝΕ και την 113 Πτέρυγα Μάχης

ΥΦΕΘΑ: Ο Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφτηκε το 424 ΓΣΝΕ και την 113 Πτέρυγα Μάχης

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, όπου πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων και συναντήσεων.

Επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ), όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στη συνέχεια, μετέβη στην 113 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), όπου έχει την έδρα του ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων (ΣΙΣΟ) και παρακολούθησε τις εργασίες αναπαλαίωσης του τεθωρακισμένου οχήματος Μ8.

Συναντήθηκε με τη Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη, με την οποία εξέτασαν την πορεία του σχεδίου ενημέρωσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Κούβελα και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Καθηγητή κ. Στυλιανό Κατρανίδη, κατά τις οποίες συζητήθηκαν για θέματα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας με το ΠΑΜΑΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.