«Μήνυμα» ΥΕΘΑ από τη Λέσβο για τους ακρίτες

«Μήνυμα» ΥΕΘΑ από τη Λέσβο για τους ακρίτες

«Από το επιτηρητικό φυλάκιο στη θέση Προβοσκίδα, εδώ στην ακριτική Λέσβο, με τους «φρουρούς των τειχών» άγρυπνους στις επάλξεις, θέλω να ευχηθώ σε όλους και σε όλες Καλή Ανάσταση. Πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Θερμές ευχές σε όλη την Ελλάδα».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στη Λέσβο.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ολοκλήρωσε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, την επίσκεψή του στην Περιοχή Ευθύνης της 98 Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στη Νήσο Λέσβο.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε την έδρα της 98 ΑΔΤΕ, το Ναυτικό Σταθμό Λέσβου, την Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», το 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής και το ΕΦ «Προβοσκίδας» όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες εν όψει της Αναστάσεως του Κυρίου και της Εορτής του Πάσχα.

Επίσης, είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού & Πλωμαρίου κ.κ. Ιάκωβο και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη ενώ επισκέφθηκε τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου και την Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.