Ερκείος Ζευς: Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε άσκηση εθνοφυλάκων στην Κομοτηνή

Στην άσκηση συμμετείχαν στελέχη και Εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Εχίνου, Κομοτηνής, Νέστου, Ξάνθης, Ροδόπης και Σαπών, της 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού

Ερκείος Ζευς: Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε άσκηση εθνοφυλάκων στην Κομοτηνή

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, παρακολούθησε χθες, Σάββατο 6 Μαΐου 2023, την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών εντός κατοικημένων τόπων με την επωνυμία «ΕΡΚΕΙΟΣ ΖΕΥΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων «ΑΜΠΕΛΩΝΑ», στην Κομοτηνή.

Στην άσκηση συμμετείχαν στελέχη και Εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Εχίνου, Κομοτηνής, Νέστου, Ξάνθης, Ροδόπης και Σαπών, της 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ).

Την Άσκηση παρακολούθησαν επίσης, οι Διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάτος και της 29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ Ταξίαρχος Ανέστης Ελευθεριάδης, αντιπροσωπεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εν αποστρατεία στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, μετά το πέρας της Άσκησης, από το Πεδίο Ασκήσεων «ΑΜΠΕΛΩΝΑ» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για το επίπεδο ετοιμότητας, καθώς και το αξιόμαχο των Εθνοφυλάκων μας, τα οποία είχα τη χαρά να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι για μια ακόμα φορά. Σε μερικές ημέρες, θα βρίσκομαι ξανά κοντά τους για να παρακολουθήσω μια άσκηση με εξίσου απαιτητικό περιεχόμενο στο Κάτω Νευροκόπι. Μόνο θαυμασμός αξίζει στους συμπολίτες μας αυτούς, που δεν φείδονται ούτε προσωπικού χρόνου, ούτε εξόδων για να συνδράμουν στον υψηλό σκοπό της υπεράσπισης της πατρίδας μας. Η Πολιτεία θα συνεχίσει να επενδύει στην Εθνοφυλακή, όπως έγινε πρόσφατα με την ψήφιση του Νόμου 5018/2023, που αναβάθμισε συνολικά τον θεσμό. Να γνωρίζουν οι Εθνοφύλακές μας ότι η Πολιτεία θα είναι παντού και πάντοτε αρωγός στις προσπάθειές τους!».

xardalias_zeus___2_
xardalias_zeus___3_
xardalias_zeus___4_
xardalias_zeus___5_
xardalias_zeus___6_
xardalias_zeus___7_
xardalias_zeus___8_
xardalias_zeus___9_
xardalias_zeus___1_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.