ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Δένδιας: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του Λ.Όστιν

«Συζητήσαμε για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας»

Ν.Δένδιας: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του Λ.Όστιν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν.

Αντικείμενο της συνομιλίας του ήταν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με τον Νίκο Δένδια να επισημαίνει σε ανάρτησή του ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αναδείχτηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας.

Αναλυτικά αναφέρει: «Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Secretary Lloyd Austin @SecDef.

Συζητήσαμε για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας. Αναδείχτηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.