ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Δένδιας για τον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς: «Ελπίζουμε ότι η κρίση θα αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο τρόπο»

«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές»

Ν.Δένδιας για τον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς: «Ελπίζουμε ότι η κρίση θα αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο τρόπο»

Στον φονικό πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε στη Θεσσαλονίκη με τον Κύπριο υπουργό Άμυνας Μιχάλη Γιωργάλλα, παρουσία του υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη, και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσει η κρίση αυτή να αντιμετωπιστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Είχα σήμερα τη μεγάλη χαρά, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, να υποδεχθώ, εδώ στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών για τη Μακεδονία και Θράκη, τον φίλο μου υπουργό Αμύνης της Κύπρου. Ήταν πολύ σημαντικό και πολύ ενδιαφέρον ότι είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία ανασκόπηση των συνθηκών στην ευρύτερη περιοχή μας», είπε ο Νίκος Δένδιας και συνέχισε: «Όπως ξέρετε, η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος, είμαστε στην περίμετρο της νέας κρίσης στη Μέση Ανατολή. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι υπάρχουν πολύ σημαντικά θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν και για τα οποία πρέπει να υπάρχει μια κοινή αντίληψη και μια αμοιβαία κατανόηση.

Προσβλέπουμε με ελπίδα ότι θα μπορέσει η κρίση αυτή να αντιμετωπισθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θα ήθελα να επαναλάβω ότι η Ελλάδα έχει πάρει και δια χειλέων του πρωθυπουργού, μια σαφέστατη θέση στη νέα κρίση στη Μέση Ανατολή. Η τρομοκρατία, οι τρομοκρατικές επιθέσεις, οι σφαγές των αμάχων, δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές.

Και έχουμε επίσης σταθερά πει ότι η επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ και ιδίως εναντίον των αμάχων του Ισραήλ, υπηρετούν κατά το χειρότερο τρόπο την παλαιστινιακή υπόθεση και τις νόμιμες επιδιώξεις του παλαιστινιακού λαού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθεί τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.