Οι Τούρκοι παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ν.Χαρδαλιά στον Άη Στράτη (upd)

H απάντηση του Ν.Χαρδαλιά

Οι Τούρκοι παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ν.Χαρδαλιά στον Άη Στράτη (upd)

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου οι τουρκικές Αρχές, την ώρα που πετούσε με κατεύθυνση τον Άγιο Ευστράτιο.

Η απάντηση του Ν.Χαρδαλιά

«Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού», δήλωσε από τον Αη Στράτη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιστεύετε ότι η παχυσαρκία είναι ασθένεια, όπως την περιέγραψε η Α.Λατινοπούλου ή είναι επιλογή όπως την περιέγραψε η Δ.Μπάρκα;

  • Επιλογή (24%, 3.352 Votes)
  • Ασθένεια (76%, 10.393 Votes)

Σύνολο ψήφων: 13.745

Loading ... Loading ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, «τριάντα χρόνια μετά τον άδικο χαμό του ήρωα αξιωματικού, η καθημερινότητα στις ελληνικές θάλασσες, στους ελληνικούς ουρανούς δεν έχει διαφοροποιηθεί. Πάντοτε όμως θα είμαστε εδώ! Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού. Πάντοτε θα υπάρχει η αδάμαστη θέληση και η αποφασιστικότητα, που μπορούν να πηγάζουν από μια μόνο ψυχή, την ελληνική. Και αυτό δεν αλλάζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.