ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Παγώνουν» οι επισκέψεις του Ν.Χαρδαλιά σε στρατόπεδα σε Ιωάννινα, Άραξο και Ανδραβίδα

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε αυριανή (σ.σ. 31.07.2023) ενημέρωση

«Παγώνουν» οι επισκέψεις του Ν.Χαρδαλιά σε στρατόπεδα σε Ιωάννινα, Άραξο και Ανδραβίδα

Ο μέχρι στιγμής υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί ως ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Αττικής.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, «παγώνουν» και οι επισκέψεις του Νίκου Χαρδαλιά, σε στρατιωτικές μονάδες σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, οι οποίες επιθεωρήσεις είχαν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε αυριανή (σ.σ. 31.07.2023) ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχει «κλειδώσει», καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα, τις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για να διεκδικήσει τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας στις εκλογές του Οκτωβρίου και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής (30.07.23) βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Χαρδαλιάς, επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα, τα οποία επισκέφθηκε την Κυριακή (30.07.2023) για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας, είχε συνάντηση στο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.