Στην βάση των Zubr βρέθηκε ο Ν.Χαρδαλιάς

Επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά

Στην βάση των Zubr βρέθηκε ο Ν.Χαρδαλιάς

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Αρχηγείου Στόλου, στην ευρύτερη περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά

Πιο συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τις έδρες των Διοικήσεων Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) στο Σκαραμαγκά και Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ) στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας/Αμφιάλη, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ και τον Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα. Τους υποδέχθηκαν κατά περίπτωση οι Διοικητές ΔΤΣ, Πλοίαρχος Μιχαήλ Παντουβάκης ΠΝ και ΔΥΚ Αντιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Νασόπουλος ΠΝ, ενώ παρών ήταν και ο Διοικητής της Διοίκησης Αμφίβιων Δυνάμεων (ΔΑΔ), Πλοίαρχος Δημήτριος Φιλίνης ΠΝ.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις για την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους. Επίσης, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους και συνομίλησε με στελέχη.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τo Σκάφος Ανορθοδόξου Πολέμου – Ταχείας Μεταφοράς (ΣΑΠ-ΤΜ) MARK V «ΑΙΟΛΟΣ» της ΔΥΚ, το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ της ΔΤΣ και το Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς (ΠΤΜ) ΚΕΡΚΥΡΑ της ΔΑΔ, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας/Αμφιάλη. Μετά τη σύντομη ενημέρωσή του από τους Κυβερνήτες, ο κ. Χαρδαλιάς περιηγήθηκε στα βασικά διαμερίσματα τους και μίλησε σε όλα τα πληρώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη τις Διοικήσεις και τα στελέχη για την άμεση ετοιμότητα, το κορυφαίο επιχειρησιακό επίπεδο και τη δυνατότητα ταχύτατης ανάπτυξής τους σε οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας ή και εκτός αυτής απαιτηθεί, αδιαμφισβήτητη εγγύηση διαφύλαξης της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά και προβολής της Ελληνικής σημαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.