ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΥΕΘΑ: «Σε στάδιο επιτελικής επεξεργασίας η οριστική μετεγκατάσταση της 1ης ΤΑΞΑΣ από το Στεφανοβίκειο»

H απάντηση του Νίκου Δένδια σε ερώτηση του ΠΑΣΟΚ

ΥΕΘΑ: «Σε στάδιο επιτελικής επεξεργασίας η οριστική μετεγκατάσταση της 1ης ΤΑΞΑΣ από το Στεφανοβίκειο»

Σε ερώτηση του ΠΑΣΟΚ για την οριστικοποίηση της μετεγκατάστασης της 1ης ΤΑΞΑΣ (Στεφανοβίκειο) και των επιμέρους μονάδων της απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. 

Όπως είπε ο Ν.Δένδιας η «απόφαση για την τοποθεσία οριστικής μετεγκατάστασής τους, εφόσον αυτή απαιτηθεί, βρίσκεται σε στάδιο επιτελικής επεξεργασίας». 

Αναλυτικά η απάντηση ΥΕΘΑ:

«Η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) και το 307 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (307 ΠΕΒ) από τις νέες προσωρινές θέσεις που σήμερα εδρεύουν, συνεχίζουν απρόσκοπτα το επιχειρησιακό και επισκευαστικό τους έργο.

Περαιτέρω, η απόφαση για την τοποθεσία οριστικής μετεγκατάστασής τους, εφόσον αυτή απαιτηθεί, βρίσκεται σε στάδιο επιτελικής επεξεργασίας, καθόσον, προϋποθέτει την εξέταση πλήθους παραμέτρων που αφορούν, τόσο στην κάλυψη των επιχειρησιακών απαιτήσεων, όσο και στην έγκαιρη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων για την υποστήριξη συντήρησης των αεροπορικών μέσων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, βασική προϋπόθεση αποτελεί η κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών, σε συνάρτηση με την έγκαιρη ενημέρωση των υπηρετούντων στελεχών στο Α/Δ Στεφανοβικείου, προκειμένου να συνεχίσουν με προσήλωση και υψηλό φρόνημα να εκτελούν το έργο τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.