ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αυστρίας θα συναντηθεί αύριο ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Με την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αυστρίας θα συναντηθεί αύριο ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αύριο Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ. θα συναντηθεί με την υπουργό αρμόδια για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις και το Σύνταγμα της Αυστρίας Καρολίνα Έντσταντλερ (Karoline Edtstadler), η οποία επισκέπτεται την Αθήνα.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει την ανταλλαγή απόψεων για θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, όπως η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, η μετανάστευση, η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, η κλιματική αλλαγή, η διαχείριση της πανδημίας και άλλα περιφερειακά και διμερή ζητήματα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών (αίθουσα Βενιζέλου, Ζαλοκώστα 2), ενώ μετά τις διμερείς συνομιλίες, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει εκδήλωση στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης με τίτλο «Let’s Listen to the future» (Ακαδημίας 1, 7ος όροφος). Κατά τη διάρκειά της, φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση σε σπουδές διεθνών και ευρωπαϊκών σχέσεων και διεθνούς δικαίου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δύο υπουργούς.

Θα ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους για τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες τους για την Ευρώπη του αύριο και, μεταξύ άλλων, θα συζητήσουν για την κλιματική αλλαγή, το μεταναστευτικό και τη μετά Covid-19 εποχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.