Ρωσική δυσφορία για την πτήση των F-16 της ΠΑ έξω από την Συρία με δήλωση Ρώσου ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ ενώπιον Ν.Δένδια

Ρωσική δυσφορία για την πτήση των F-16 της ΠΑ έξω από την Συρία με δήλωση Ρώσου ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ ενώπιον Ν.Δένδια

Σε βαριά υπονοούμενα προέβη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ παρουσία του Έλληνα ομολόγου του Νίκου Δένδια κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου στη Μόσχα.

Όταν ο Ρώσος υπουργός ρωτήθηκε για την στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ είπε:

«Μας ανησυχούν γενικά οι εξελίξεις στην Ν.Α.Μεσόγειο. Σε αυτές περιλαμβάνονται η αυξημένη παρουσία ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, παρουσία η οποία διακρίνεται από μια καθαρά αντι-ρωσική διάθεση», είπε ο Ρώσος υπουργός.

Να σημειωθεί ότι την 1η Νοεμβρίου ελληνικά F-16 είχαν συνοδεύσει αμερικανικό στρατηγικό βομβαρδιστικό B-52H μέχρι τις ακτές της Συρίας, σε εικονική επιχείρηση προσβολής της βάσης Χμειμίμ.

Ο προβληματισμός αυτός της Μόσχας είχε καταγραφεί πριν την επισκεψη Ν.Δένδια στη Μόσχα σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του pronews.gr

Μάλιστα το θέμα ανέδειξαν και τα τουρκικά ΜΜΕ για τους δικούς τους λόγους βέβαια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.