ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Χλιαρή» ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τον τουρκικό εμβολισμό σκάφους του ΛΣ: «Εκτός ευρωπαϊκής λογικής»

«Χλιαρή» ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τον τουρκικό εμβολισμό σκάφους του ΛΣ: «Εκτός ευρωπαϊκής λογικής»

Το ΥΠΕΞ τοποθετήθηκε για το χτύπημα τουρκικής ακταιωρού σε πλοίο του ΛΣ, στα ανοιχτά της Κω.

Παρόλο που η κίνηση των Τούρκων να εμβολίσουν σκάφος του ΛΣ έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των Ελλήνων λιμενικών, το ΥΠΕΞ αποφάσισε να βγάλει μία χλιαρή ανακοίνωση προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους κάνοντας λόγω για κινήσεις «εκτός ευρωπαϊκής λογικής».

Το ελληνικό ΥΠΕΞ ξεκαθαρίζει, σε αυτή, πως δεν εκπλήσσεται από τις κινήσεις της τουρκικής πλευράς και ξεκαθαρίζει πως απέναντι σε μια εκτός ορίων κλιμακούμενη πρακτική, «η Ελλάδα θα συνεχίσει με συνέπεια να υπερασπίζεται με όλα τα διαθέσιμα μέσα» τα όρια και τη λογική.

Η ανακοίνωση:

«Δεν εκπλήσσουν οι απαράδεκτες και καταδικαστέες σημερινές θλιβερές δηλώσεις και ενέργειες της Τουρκίας.

Αποτελούν συνέχεια μιας κλιμακούμενης πρακτικής που την θέτει εκτός όχι μόνον των ευρωπαϊκών ορίων, αλλά και κάθε ευρωπαϊκής λογικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ορίων και λογικής που η Ελλάδα θα συνεχίσει με συνέπεια να υπερασπίζεται με όλα τα διαθέσιμα μέσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.