ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυστηρό μήνυμα από Μόσχα σε Αθήνα: Βρείτε αυτούς που βεβήλωσαν το Μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη

«Αναμένουμε πληροφορίες για τα αποτελέσματα της έρευνας».

Αυστηρό μήνυμα από Μόσχα σε Αθήνα: Βρείτε αυτούς που βεβήλωσαν το Μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη

Αυστηρό μήνυμα από την  εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία ζήτρησε από τις ελληνικές Αρχές να βρουν και να οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη αυτούς που βανδαλισμών το Μνημείο του Σοβιετικού στρατιώτη στην Καλλιθέα.  

«Η αδιάκοπη μονόπλευρη και εσκεμμένα παραμορφωμένη παρουσίαση πληροφοριών για τα γεγονότα στο Ντονμπάς, η υποστήριξη του καθεστώτος του Κιέβου έχει λύσει τα χέρια όσων, για χάρη αμφίβολων στόχων, είναι έτοιμοι να παραδώσουν στη λήθη την κοινή ιστορία και μνήμη ππου συνδέουν τη Ρωσία με την Ελλάδα» ανέφερε η Ζαχάροβα.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών καταδίκασε το έγκλημα με το Μνημείο, όπως είπε, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της «στους Έλληνες πολίτες και τους Ρώσους συμπατριώτες μας για την άμεση δράση για την επαναφορά του Μνημείου στην αρχική του κατάσταση», ενώ κάλεσε τις ελληνικές Αρχές «να βρουν και να τιμωρήσουν αυστηρά τους βάνδαλους προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων απαράδεκτων περιστατικών.

Η αντίστοιχη προφορική σημείωση εστάλη αμέσως από τη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αναμένουμε πληροφορίες για τα αποτελέσματα της έρευνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.