ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λιβυκές προκλήσεις: Ανάκληση του Λίβυου αντιπροσώπου στην Αθήνα – «Ο Ν.Δένδιας φταίει»

Η μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης ανακάλεσε τον επιτετραμμένο της στην Αθήνα

Λιβυκές προκλήσεις: Ανάκληση του Λίβυου αντιπροσώπου στην Αθήνα – «Ο Ν.Δένδιας φταίει»

Μετά τα όσα έγιναν με το Νίκο Δένδια και την μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης, η Τρίπολη αποφάσισε να «τραβήξει το σχοινί».

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας της βόρειας Αφρικής αλλά και τα όσα συνέβησαν από τον μεταβατικό επικεφαλής της κατά του κ.Δένδια, ανακοινώθηκε ότι ανακλήθηκε ο Λίβυος Πρέσβης στην Ελλάδα και κλήθηκε για εξηγήσεις ο Έλληνας Επιτετραμμένος στην Τρίπολη, ως «ένδειξη διαμαρτυρίας».

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Μοχάμεντ Χαμούντα είπε στο Ean Libya ότι το Υπουργείο Εξωτερικών της Λιβύης κάλεσε τον Πρέσβη του στην Ελλάδα και τον Έλληνα Επιτετραμμένο στην Τρίπολη, «σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ωμή συμπεριφορά του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στο αεροδρόμιο Mitiga».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τουρκόφιλοι του Ντμπέιμπα συνεχίζουν να προσπαθούν να λάβουν το “πράσινο φως” από την Αθήνα ότι αυτοί είναι η νόμιμη κυβέρνηση επομένως να μπορέσουν να προχωρήσουν στην αναγνώριση του τουρκολιβυκού μνημονίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.