ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ν.Δένδιας υποδέχτηκε μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ – Στο επίκεντρο Αν.Μεσόγειος και Λιβύη

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης

Ο Ν.Δένδιας υποδέχτηκε μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ – Στο επίκεντρο Αν.Μεσόγειος και Λιβύη

Μέλη της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσία και του πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, υποδέχτηκε στο υπουργείο Εξωτερικών το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Δένδιας.

Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών, στο επίκεντρο βρέθηκαν η περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής σχέσης της Ελλάδας με τις ΗΠΑ και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας), στη Λιβύη (με το παράνο, τουρκολιβυικό μνημόνιο) και στην Ουκρανία.

«Υποδέχτηκα στο υπουργείο Εξωτερικών αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Adam Smith, παρουσία του Πρέσβη G.Tsunis. Στο επίκεντρο η στρατηγική σχέση 🇬🇷🇺🇸, η συνεργασία στο ΝΑΤΟ, οι εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο,Λιβύη, Ουκρανία» έγραψε στο Twitter ο κ. Δένδιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.