ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το συλληπτήριο μήνυμα του Ν.Δένδια για το τραγικό δυστύχημα στο ορυχείο στην Τουρκία

Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

Το συλληπτήριο μήνυμα του Ν.Δένδια για το τραγικό δυστύχημα στο ορυχείο στην Τουρκία

Βαθύτατη θλίψη για τις τραγικές ανθρώπινες απώλειες από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην επαρχία Μπαρτίν της Τουρκίας και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων εκφράζει ο υπ. Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Νίκος Δένδιας εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες

Επίσης ο Νίκος Δένδιας γνωστοποιεί πως εξέφρασε τα συλλυπητήριά του με επιστολή του προς τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

Επίσης, συλλυπητήρια για το τραγικό εργατικό δυστύχημα και ευχές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις έρευνες διάσωσης, εκφράζει μέσω Twitter η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. Επισημαίνει ακόμα πως «η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των μεταλλωρύχων που έχασαν τη ζωή τους και εκφράζει τις καλύτερες ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο απολογισμός των νεκρών από τη χθεσινή έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στη βορειοδυτική Τουρκία αυξήθηκε σε 40 ανέφερε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών. Η έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε ανθρακωρυχείο της πόλης Αμάσρα, που βρίσκεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.