ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΥΠΕΞ για την επέτειο ίδρυσης του ΟΗΕ: «Ασκεί διαχρονικά και με συνέπεια μία εξωτερική πολιτική αρχών»

Ανακοίνωση από το υπουργείο Εξωτερικών για την 78η επέτειο ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

ΥΠΕΞ για την επέτειο ίδρυσης του ΟΗΕ: «Ασκεί διαχρονικά και με συνέπεια μία εξωτερική πολιτική αρχών»

Ανακοίνωση για την 78η επέτειο ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

«Σαν σήμερα, στις 24 Οκτωβρίου 1945, ιδρύθηκε ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών, ο θεματοφύλακας της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας», αναφέρει.

«Η Ελλάδα, ένα από τα ιδρυτικά κράτη-μέλη του ΟΗΕ, στηρίζει τον ρόλο του Οργανισμού στην προώθηση της διεθνούς ειρήνης, μέσω της διπλωματίας και της διαβούλευσης. Ασκεί διαχρονικά και με συνέπεια μία εξωτερική πολιτική αρχών, με προτεραιότητα το σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και των θεμελιωδών αρχών του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών», σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, όπου η ειρήνη απειλείται, η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στην πεποίθηση ότι τα Ηνωμένα Έθνη οφείλουν να υπηρετήσουν τον οικουμενικό τους σκοπό την ειρηνική επίλυση των διαφορών και τον απαρέγκλιτο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.