ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση 48χρονης – Ευρυτανία: Έναν μήνα πριν εξαφανιστεί συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων (βίντεο)

Το εύρημα που εντοπίστηκε από του δύτες στη Λίμνη Κρεμαστών, το Σάββατο, δεν σχετίζεται με την εξαφάνισή της

Υπόθεση 48χρονης – Ευρυτανία: Έναν μήνα πριν εξαφανιστεί συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων (βίντεο)

Στο «κόκκινο» είναι η αγωνία της οικογένειας της 48χρονης μητέρας στην Ευρυτανία, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη καθώς το εύρημα το οποίο εντοπίστηκε από του δύτες του Λιμενικού στη Λίμνη Κρεμαστών, το Σάββατο, δεν σχετίζεται με την εξαφάνισή της.

Μια περιοχή που η 48χρονη μητέρα λάτρευε και στην οποία συνήθιζε να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας αθλητισμό κοντά στη φύση αλλά και σε απόκρημνα μέρη.

Σε αυτή την περιοχή, λοιπόν, οι αστυνομικοί την αναζητούν εξετάζοντας το ενδεχόμενο να έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.

Στις 8 Αυγούστου η 48χρονη εμφανίζεται χαρούμενη να δίνει συνέντευξη για τη συμμετοχή της σε αγώνες επίδειξης αυτοκινήτων 4Χ4 στα Άγραφα.

Ήταν η μόνη γυναίκα που πήρε μέρος σε αυτό το event ως μέλος της αγωνιστικής λέσχης αυτοκινήτων του Καρπενησίου και όπως φαίνεται στο βίντεο έδειχνε χαμογελαστή κι ευδιάθετη ανάμεσα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την 48χρονη στο 11:05 του βίντεο που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.