ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η “βασίλισσα” της φυσικής κατάστασης – Η σέξι bodybuilder με την απίστευτη σωματική διάπλαση! (φώτο)

Η “βασίλισσα” της φυσικής κατάστασης – Η σέξι bodybuilder με την απίστευτη σωματική διάπλαση! (φώτο)

Η Γιαρίσνα Αγιάλα θεωρείται ως μια από τις πιο σέξι βασίλισσες της φυσικής κατάστασης. Το εντυπωσιακό μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο γεννήθηκε το 1991 και από επαγγελματίας χορεύτρια σε μια τηλεοπτική εκπομπή έγινε αθλήτρια μπικίνι.

Άρχισε την άρση βαρών όταν ξεκίνησε να ανησυχεί για το τι ήθελε να κάνει με τη ζωή της, αλλά μέχρι την ηλικία των 25 ετών, είχε σμιλεύσει μια απίστευτη σωματική διάπλαση και κέρδισε πολλούς διαγωνισμούς.

https://www.instagram.com/p/CRmyV2YrPT1

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Πουέρτο Ρίκο, η Γιαρίσνα άρχισε να προπονείται αφού ανησυχούσε για το τι θα πετύχαινε στη ζωή της, τη στιγμή που η δίδυμη αδερφή της γέννησε ένα μωρό, αυτή ένιωθε ότι δεν υπήρχε μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CQqVJidrc6p

Η αυστηρή προπόνηση

Νιώθοντας την ανάγκη να είναι ενεργή, δεν πέρασε πολύς καιρός έως ότου μπήκε στο γυμναστήριο και προσέλαβε έναν προσωπικό γυμναστή. Μέσω της αυστηρής προπόνησης, σημείωσε σημαντική πρόοδο και ο προπονητής της την ενθάρρυνε να αγωνιστεί σε αγώνες.

Για τους επόμενους μήνες, συμμετείχε σε άλλους 6 διαγωνισμούς, κερδίζοντας τρεις. Στην ηλικία των 22 ετών, συνειδητοποίησε τη φιλοδοξία της να γίνει επαγγελματίας. Η πρώτη της εμφάνιση ως επαγγελματίας ήταν το 2013 IFBB PBW Tampa Pro. Αν και δεν κέρδισε, κατέλαβε την 8η θέση.

https://www.instagram.com/p/CRRaD52rD6U

Η Yarishna προπονείται 6 ημέρες την εβδομάδα για να διατηρήσει την καταπληκτική της σωματική διάπλαση. Επίσης, διατηρεί μια καθαρή διατροφή όλο το χρόνο και σχεδιάζει τα γεύματά της γύρω από άπαχες πρωτεΐνες, σύνθετους υδατάνθρακες και φρούτα. Το αγαπημένο της γεύμα είναι το στήθος κοτόπουλου με ψητή πατάτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.