ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φέγενορντ – ΠΑΟΚ 1-2: Αποχαιρέτησε την Ολλανδία με φιλική νίκη

Φέγενορντ – ΠΑΟΚ 1-2: Αποχαιρέτησε την Ολλανδία με φιλική νίκη

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ολλανδία με απόλυτη επιτυχία, καθώς επικράτησε με 2-1 της Φέγενορντ, χάρη στα γκολ των Τζόλη και Κούτσια.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του δικέφαλου του βορρά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την απόδοση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Φέγενορντ και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και δέχθηκαν γκολ μόλις στο 2ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπούρχερ μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά αντέδρασαν καλά και στο 14′ πήραν πέναλτι για ανατροπή του Ολιβέιρα, με τον Τζόλη να εκτελεί και να ισοφαρίζει (1-1).

Οι ασπρόμαυροι είχαν ευκαιρίες με τους Σβαμπ (32′) και Ζίβκοβιτς (35′), οι Ολλανδοί είχαν δοκάρι με τον Λίνσεν (44′) και τελικά το 2-1 για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 52′ με την προβολή του Κούτσια μετά το γύρισμα του Μουργκ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Πασχαλάκης), Ροντρίγκο (46’ Τέιλορ), Βαρέλα (61’ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Περέιρα (46’ Βιεϊρίνια), Εσίτι (61’ Τσιγγάρας), Σβαμπ (60’ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Μουργκ), Καγκάβα, (61’ Βρακάς, 83’ Κωνσταντέλιας) Τζόλης (46’ Καντουρί), Ολιβέιρα (46’ Κούτσιας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.