Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητές διαμαρτυρήθηκαν με ροζ μάσκες ενάντια σε συναθλητή τους – Υπήρχε σοβαρός λόγος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητές διαμαρτυρήθηκαν με ροζ μάσκες ενάντια σε συναθλητή τους – Υπήρχε σοβαρός λόγος

Κάνεις δεν περίμενε να δει τα 3/4 της ομάδας ξιφασκίας των ΗΠΑ στο ομαδικό επέ να φοράνε ροζ μάσκα, τη στιγμή που ανέβαιναν στη… σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων, πριν αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Ιαπωνίας. Υπήρχε σοβαρός λόγος!

Οι Τζέικ Χόιλ, Κέρτις Μακντόναλντ και Γεϊσέρ Ραμίρες εμφανίστηκαν με ροζ μάσκες, πριν από τον αγώνα της ομάδας ξιφασκίας των ΗΠΑ στο οπαδικό επέ, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας προς το τέταρτο μέλος της ομάδας, Άλεν Χάτζιτς.

Ο συγκεκριμένος Αμερικανός (σ.σ. ο μοναδικός που δεν φόρεσε ροζ μάσκα) κατηγορείται για απόπειρα βιασμού από τρεις γυναίκες και είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο κατάφερε να πάει στο Τόκιο, κατόπιν… νίκης του σε έφεση.

Οι φερόμενες ως θύματα του Χάτζιτς κατήγγειλαν ότι τα συμβάντα είχαν λάβει χώρα μεταξύ 2013 και 2015. Ο δικηγόρος του αθλητή έχει επιβεβαιώσει πως ο πελάτης του είχε όντως αποβληθεί για έναν χρόνο από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, λόγω υπόθεσης σεξουαλικής φύσης.

Να αναφέρουμε ότι ο Χάτζιτς έμεινε στον πάγκο, δεν αγωνίστηκε καθόλου, με τις ΗΠΑ να χάνουν και τελικά να αποκλείονται από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.