ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλη εμφάνιση από την Εθνική πόλο: «Βούλιαξε» το Μαυροβούνιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Μεγάλη εμφάνιση από την Εθνική πόλο: «Βούλιαξε» το Μαυροβούνιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Τρομερή εμφάνιση από την Εθνική στο πόλο, η οποία κέρδισε με 10-4 το Μαυροβούνιο σε ματς για τους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά στο πόλο και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4».

Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρίσκεται μια ανάσα από το Ολυμπιακό μετάλλιο, καθώς έδειξε γι’ ακόμη μια φορά το μέταλλο που έχει, αλλά και την απίστευτη ποιότητα της.

Η Ελλάδα θα βρει τώρα στο δρόμο της για τα μετάλλια την Ουγγαρία ή την Κροατία.

Η χώρα μας ήταν εξαιρετική στην άμυνα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να πάρει δεύτερη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στους «4» Ολυμπιακών Αγώνων.

Από την πρώτη μέρα στο Τόκιο η εθνική μας ομάδα είχε δείξει ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Στον αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο το επιβεβαίωσε άλλη μια φορά.

Με μια εμφατική εμφάνιση επικράτησε με 10-4 και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά πόλο.

Πλέον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον ημιτελικό της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία ή την Κροατία, με μεγάλο στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η εθνική ομάδα φτάνει σε ημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων, μετά από αυτόν της Αθήνας, και πλέον έχει δυο ευκαιρίες για κατάκτηση μεταλλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.