Λ.Μέσι: «Δεν θα ξεχάσω την Μπαρτσελόνα – Ανυπομονώ να παίξω με Μπαπέ και Νεϊμάρ»

Λ.Μέσι: «Δεν θα ξεχάσω την Μπαρτσελόνα – Ανυπομονώ να παίξω με Μπαπέ και Νεϊμάρ»

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν και παραδέχθηκε πως ακόμα δυσκολεύεται συναισθηματικά για το φινάλε στη Μπαρτσελόνα, όμως, ανυπομονεί να παίξει με Μπαπέ και Νεϊμάρ.

Ο Μέσι παρουσιάστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα Τύπου, έχοντας πλέον ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα, σε ένα νέο, σπουδαίο κεφάλαιο για την καριέρα του έπειτα από 21 χρόνια στη Μπαρτσελόνα.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Νασέρ Αλ – Κελαϊφί, ο οποίος ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος να σας παρουσιάσω τον Μέσι ως παίκτη της Παρί. Είναι ιστορική μέρα για τον σύλλογο και τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Είναι φανταστική στιγμή για εμάς. Όλοι γνωρίζουν πως ο Λίο είναι ο μοναδικός με 6 Χρυσές Μπάλες. Κάνει το ποδόσφαιρο μαγικό.

Θα είναι ενθουσιώδες για τους οπαδούς μας και τον κόσμο.

Είναι φανταστικό αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και με τον Λίο και με την ομάδα για τους οπαδούς. Όταν ξεκινήσαμε, πριν 10 χρόνια αναρωτιούνταν τι θα κάνουμε με τον σύλλογο. Είχαμε μεγάλες φιλοδοξίες, πρότζεκτ, πλάνο και είμαστε περήφανοι για το που έχουμε φτάσει.

Ήταν μεγάλη επιθυμία και των δυο πλευρών να συνεργαστούμε. Θα ήθελα να σ’ ευχαριστήσω Λίο, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου και όσους δούλεψαν σε αυτή τη συμφωνία. Ευχαριστώ όλους, τα λέω από την καρδιά μου. Όλοι κάνετε σπουδαία δουλειά για το κλαμπ και την ιστορία του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μας από το διαφημιστικό γιατί πίστεψαν σε εμάς. Ξέρουν που πηγαίνουμε. Είναι εκπληκτική στιγμή. Δεν κατακτήσαμε όμως τίποτα ακόμα. Τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά.

Ο Μέσι έχει κατακτήσει τίτλους και θα μας φέρει περισσότερα τρόπαια. Έχουμε ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και κατ’ εμέ και τον κορυφαίο προπονητή.

Με τον Μέσι ανεβαίνει επίπεδο ολόκληρο το πρωτάθλημα της Γαλλίας και φυσικά όλοι θα θέλουν να δουν την Παρί και τον Μέσι».

Όσο για τον Κιλιάν Μπαπέ και το μέλλον του, αφού ακούγονται καθημερινά πολλά για τον Γάλλο αστέρα, ο Αλ – Κελαϊφί είχε να πει:

«Ο Μπαπέ θέλει να είναι σε μια ανταγωνιστική ομάδα και δεν υπάρχει άλλη πιο ανταγωνιστική από εμάς. Είναι παίκτης της Παρί και όλοι ξέρουμε το μέλλον του. Δεν έχει καμία δικαιολογία να φύγει από εδώ».

Ο Λιονέλ Μέσι όταν πλέον πήρε το λόγο και δέχθηκε ερωτήσεις, μίλησε για:

τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω ήδη να ξεκινήσω προπονήσεις, βρίσκομαι σε μια ομάδα με φιλοδοξίες και πλάνο, το ρόστερ είναι έτοιμο να παλέψει. Θέλω να νικήσουμε και να ωριμάσουμε περισσότερο ως ομάδα. Έχουμε τρομερή ομάδα και χαίρομαι που θα παίζω δίπλα σε ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου».

τη Μπαρτσελόνα: «Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, βίωσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα μέσα σε λίγες μέρες, τόσο που κανείς δεν νομίζω να είναι ποτέ έτοιμος να τα ζήσει όλα αυτά τόσο σύντομα

Ήταν δύσκολο να φύγω από τη Μπαρτσελόνα όμως από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Παρίσι είμαι χαρούμενος. Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω το ότι δεν είμαι στη Μπαρτσελόνα και είναι δύσκολο συναισθηματικά.

Μακάρι να παίξουμε στη Βαρκελώνη και να έχει και κόσμο το γήπεδο, όμως από την άλλη θα είναι πολύ περίεργο για εμένα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, θα δούμε τι μπορεί να συμβεί. Πάντοτε θα είμαι ευγνώμων στη Μπαρτσελόνα, είναι το σπίτι μου, πέρασα πολλά εκεί».

τη νέα του ομάδα: «Πάντα είναι ωραίο να παίζεις δίπλα στους κορυφαίους και χαίρομαι που θα βρίσκομαι μαζί με τους Μπαπέ και Νεϊμάρ στην ομάδα. Έχουμε κορυφαίους παίκτες που θέλουν να κερδίζουν.

Ήρθα σε αυτό τον σύλλογο γιατί κατάλαβα πως αυτή η ομάδα θέλει να κατακτήσει τίτλους κι εγώ θέλω το ίδιο. Είναι μια μεγάλη τρέλα όλο αυτό που έχει συμβεί εδώ με τον κόσμο.

Έχουμε τρομερή ομάδα και χαίρομαι που θα παίζω δίπλα σε ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου. Θέλω πολύ να κατακτήσω κι άλλο Champions League και αυτό θέλει και η ομάδα».

τις επιρροές που δέχθηκε: «Ήταν σημαντικό και το γεγονός πως ο Ποτσετίνο είναι προπονητής εδώ και είναι Αργεντινός. Έπαιξε κι αυτό το ρόλο του. Έχω φίλους στην Παρί (σ.σ. Νεϊμάρ, Παρέδες, Ντι Μαρία) που με έπεισαν για τη μεταγραφή. Ασφαλώς ο Νεϊμάρ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση που πήρα να έρθω στην Παρί.

την ετοιμότητά του: «Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος να παίξω γιατί έκανα διακοπές και χρειάζομαι προετοιμασία. Μόλις μου δώσει το ok το τεχνικό επιτελείο θα μπω γιατί θέλω να παίξω σύντομα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.