ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Απίστευτη καταγγελία από το νομικό του Γ.Μυστακίδη: «Του είπαν ότι θα του σπάσουν τα πόδια»

Απίστευτη καταγγελία από το νομικό του Γ.Μυστακίδη: «Του είπαν ότι θα του σπάσουν τα πόδια»

Ο Βασίλης Αποστολίδης, νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Μυστακίδη προχώρησε σε μία τρομερή καταγγελία για απειλές που δέχθηκε ο πελάτης του.

“Του είπαν πως αν δεν λύσει τη συνεργασία του με την Ξάνθη, θα του σπάσουν τα πόδια και θα του κάψουν το μαγαζί” είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και την εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο”.

“Αν δεν υπογράψεις, θα έχεις πολλά μπλεξίματα”

Ο νομικός εκπρόσωπος του 27χρονου μεσοεπιθετικού της Ξάνθης έκανε μια πολύ σοβαρή καταγγελία.

“Εκπροσωπώ τον κ. Μυστακίδη. Με απόκρυψη τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να λύσει τη συνεργασία του με την Ξάνθη χωρίς μάλιστα να πάρει κάποια λεφτά και του τόνισαν ότι αν δεν το κάνει, θα του σπάσουν τα πόδια και θα του κάψουν το μαγαζί. Την άλλη μέρα τον ξαναπήραν τηλέφωνο και του είπαν ‘αν δεν υπογράψεις, θα έχεις πολλά μπλεξίματα’. Δεν κατηγορούμε εμείς την ομάδα ή κανέναν εκπρόσωπο της Ξάνθης” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ο Μυστακίδης με πήρε τρομοκρατημένος”

Ο Βασίλης Αποστολίδης στη συνέχεια της ραδιοφωνικής του καταγγελίας ανέφερε πως έχει ενημερώσει την ΕΠΟ και τον ΠΣΑΠ και περιμένουν να μάθουν τον αριθμό του τηλεφώνου, έχοντας ενημερώσει και τον εισαγγελέα.

“Ο Μυστακίδης με πήρε τρομοκρατημένος τηλέφωνο και μου ζήτησε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και του έδωσα το Ο.Κ. για να γυρίσει. Εμείς έχουμε τη διάθεση να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο και γίνονται όλα αυτά. Ο Μυστακίδης είχε κάνει συζήτηση για το πώς θα λυθεί η συνεργασία του με την Ξάνθη χθες το μεσημέρι και ξαφνικά το βράδυ έλαβε αυτό το τηλεφώνημα με τις απειλές” τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.