Ντελίριο στο Παρίσι για το ντεμπούτο του Λ.Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ντελίριο στο Παρίσι για το ντεμπούτο του Λ.Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται η πρώτη εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο που σχεδόν σίγουρα θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή (29/8) στον αγώνα Ρεμς-Παρί Σεν Ζερμέν στο “Stade Auguste-Delaune II”, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ήδη είχαν διατεθεί και τα 20.546 εισιτήρια, σχεδόν 10 ημέρες πριν από την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τη Ρεμς, έχουν πραγματοποιηθεί διαδικτυακές αγορές εισιτηρίων «από τη Χιλή, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Αίγυπτο ή την Ινδία».

Και σε επίπεδο ΜΜΕ, τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την κατάσταση. Σύμφωνα με τη L’Équipe, έχουν ήδη υπάρξει περισσότερα από 120 αιτήσεις για διαπίστευση, πολλές από το εξωτερικό, ειδικά από την Αργεντινή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ρεκόρ για έναν εντός έδρας αγώνα της Ρεμς ανέρχεται σε 113 διαπιστεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών των φωτογράφων, στις 2 Μαρτίου 2013, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκαν το γήπεδο» εξήγησαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.