ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Ρ.Σεμέδο – Δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό

Έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Ρ.Σεμέδο – Δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό

Η Τορίνο φέρεται να προστέθηκε στην λίστα με τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό.

Η ιταλική ομάδα αναζητά παίκτες για να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας και έτσι κοίταξε για την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές η Τόρινο επιθυμεί την απόκτησή του με δανεισμό για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς, την στιγμή που ο Ολυμπιακός φέρεται να… ασχολείται μόνο με προτάσεις πώλησης του και μάλιστα με ένα ποσό το οποίο αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός της Τορίνο, φέρεται να μην έχει παρατήσει τα όπλα η Γουλβς. Η αγγλική ομάδα θέλει να βρει έναν τρόπο να βγάλει άδεια εργασίας στον παίκτη. Εκτός της Γουλβς φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Σεμέδο και η Μπενφίκα η οποία όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν είναι διατεθειμένη να κάνει κίνηση και πόσα χρήματα έχει σκοπό να προσφέρει για την απόκτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.