ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League – Πρεμιέρα με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League – Πρεμιέρα με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα το πρόγραμμά του για τους ομίλους του Europa Conference League, με την Λίνκολν να είναι ο πρώτος αντίπαλος, εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τους ομίλους του Europa Conference League, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να εκκινεί τις υποχρεώσεις της στο Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν, δίχως να γνωστοποιεί τις διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Ο πρώτος γύρος κλείνει με μια αναμέτρηση στην Τούμπα, κόντρα στη Σλόβαν και ένα εκτός έδρας παιχνίδι στη Κοπεγχάγη. Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει με τη “ρεβάνς” με τους Δανούς στην Τούμπα, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση στην Μπρατισλάβα, με τον Δικέφαλο να κλείνει τις υποχρεώσεις του στους ομίλους με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λίνκολν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League:

16/09, 19:45 : Λίνκολν – ΠΑΟΚ

30/09, 22:00: ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

21/10, 19: 45: Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ

04/11:. 22:00 ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη

25/11, 19:45: Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

09/12, 22:00: ΠΑΟΚ – Λίνκονλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.