ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

US Open: Εύκολο εμπόδιο για την Μ.Σάκκαρη η Κ.Σινιάκοβα – Προκρίθηκε στους «32»

US Open: Εύκολο εμπόδιο για την Μ.Σάκκαρη η Κ.Σινιάκοβα – Προκρίθηκε στους «32»

Η Μαρία Σάκκαρη χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) της Κατερίνας Σινιάκοβα και προκρίθηκε για 4η φορά στον 3ο γύρο του US Open.

H Ελληνίδα τενίστρια (Νο18) απέκλεισε με 6-4, 6-2 την Τσέχα Κατερίνα Σινιάκοβα και θα παίξει το Σάββατο με την Πέτρα Κβίτοβα ή την Κριστίνα Πλίσκοβα.

Αυτή ήταν η 2η νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Κατερίνας Σινιάκοβα σε 4 παιχνίδια.

Μπρέικ και προβάδισμα!

Η Μαρία Σάκκαρη θα προηγηθεί με το σερβίς της με 2-1 και θα έχει το πρώτο της μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. θα το σβήσει η Σινιάκοβα όπως και τα άλλα 2 που ακολουθούν και θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Προβάδισμα με 3-2 για την Ελληνίδα και θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ για να φτάσει με μπρέικ στο 4-2!

Η Σινιάκοβα θα πάρει πίσω το μπρέικ για να μειώσει σε 4-3 και με love service game ισοφαρίζει σε 4-4.

Η Μαρία Σάκκαρη κερδίζει το 9ο γκέιμ (5-4) και με μπρέικ θα κλείσει το σετ στο 6-4 σε 39′.

Ανατροπή και επικράτηση

Η Κατερίνα Σινιάκοβα θα ξεκινήσει (1-0) με μπρέικ στο 2ο σετ και με το σερβίς της θα το υπερασπιστεί για το 2-0.

Η Σάκκαρη έχει μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ αλλά η Σινιάκοβα θα το σβήσει.

Νέο μπρέικ πόιντ για την Ελληνίδα που θα τα καταφέρει και θα ισοφαρίσει σε 2-2. Από το 0-2 η Μαρία Σάκκαρη θα επιστρέψει για να προηγηθεί με 3-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελληνίδα θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ αλλά θα το σβήσει η Τσέχα. Θα σβήσει και το 4ο αλλά με το 5ο η Μαρία θα φτάσει με μπρέικ στο 4-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.