ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεκρός πασίγνωστος Ουζμπέκος τζουντόκα σε αιματηρό καβγά

Νεκρός πασίγνωστος Ουζμπέκος τζουντόκα σε αιματηρό καβγά

Σάλος έχει ξεσπάσει με την είδηση της δολοφονίας του πασίγνωστου τζουντόκα, Καμολίντιν Ρασούλοφ.

«Το βράδυ της 13ης Σεπτεμβρίου το πτώμα του Καμολίντιν Ρασούλοφ, γεννημένου το 1992, βρέθηκε στην περιοχή της Ουστέπα στην Τασκένδη. Οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο» ανέφερε η ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα για το συμβάν.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές οι δυο άνδρες συνεπλάκησαν και ο ύποπτος, επίσης αθλητής, φέρεται να του επιτέθηκε με μαχαίρι κουζίνας που είχε μαζί του προκαλώντας του τραύματα σε όλο του το σώμα.

Οι αρχές του έχουν προσάψει την κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης και κινδυνεύει με φυλάκιση από 10 έως 15 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρασσούλοφ το 2012 ήταν πρωταθλητής στους Νέους στο σάμπο και το 2019 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Γκραν Πρι της Τασκένδης στο τζούντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.