ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αταλάντα: Έμεινε «ξεκρέμαστος» ο Ντε Ρον – Χάριζε τρεις φανέλες και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας οπαδός (βίντεο)

Αταλάντα: Έμεινε «ξεκρέμαστος» ο Ντε Ρον – Χάριζε τρεις φανέλες και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας οπαδός (βίντεο)

Μπροστά σε μία δυσάρεστη εμπειρία βρέθηκε ο Μάρτεν Ντε Ρόν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε κατάστημα της Αταλάντα.

Ο μέσος της ομάδα εμφανίστηκε στο επίσημο κατάστημα των μπεργκαμάσκι και μέσω των social media υποσχέθηκε να χαρίσει τρεις υπογεγραμμένες φανέλες με το όνομά του, στους πρώτους τρεις φίλους της ομάδας που θα εμφανίζονταν στη μπουτίκ της Dea.

Δυστυχώς για τον ίδιο όμως, η ιδέα δεν βρήκε ανταπόκριση, με συνέπεια να περάσει τις επόμενες ώρες στο μαγαζί δίχως να εμφανιστεί κάποιος φίλαθλος και έτσι η όμορφη έμπνευση να μετατραπεί αυτόματα σε τεράστιο φιάσκο.

“Είμαι στο κατάστημα της Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Στα πρώτα τρία άτομα που θα μπουν και θα αγοράσουν φανέλα του Μάρτεν Ντε Ρον θα βάλω την υπογραφή μου στις φανέλες και θα τις πληρώσω εγώ.

Ελπίζω να έρθουν σύντομα”, ανέφερε στο μήνυμά του ο 30χρονος μέσος της ιταλικής ομάδας, για να μην δει όμως ούτε έναν φίλαθλο να του κάνει την τιμή και έτσι να αναγκάζεται να αποχωρήσει άπραγος την ώρα που έκλεινε το κατάστημα, έχοντας προλάβει προηγουμένως να φτιάξει μέχρι και… παζλ.

“Στοιχηματίζω πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στον Μέσι”, σχολίασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο παίκτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.