ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι: Η ακριβότερη αναμέτρηση στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι: Η ακριβότερη αναμέτρηση στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Στις 22:00 η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι για τη 2η αγωνιστική του Champions League, σε μία αναμέτρηση που θα γράψει ιστορία.

Είναι δύο ομάδες που έχουν Άραβες ιδιοκτήτες. Σύμφωνα με πολλούς, είναι παράλληλα δύο ομάδες που δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω συνεχών παραβιάσεων των κανονισμών του Financial Fair Play.

Η UEFA, όμως, λέει ότι όλα έγιναν σωστά, οπότε δεν υπάρχουν ποινές. Κι όταν αποπειράθηκε, άλλωστε, να τις τιμωρήσει, μάλλον… γέλια είχαν προκαλέσει οι ποινές, όπως τα πρόστιμα που δεν προβλημάτισαν και πολύ τους Άραβες.

Πόσο κοστίζει το κάθε ρόστερ

Όπως και να έχει, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι έχουν συνηθίσει να αποκτούν όποιον παίκτη θέλουν, αφού ξοδεύουν πάντα αλόγιστα. Έτσι, έχουν καταφέρει να έχουν, πλέον, ρόστερ που αξίζουν, θεωρητικά τουλάχιστον, εκατοντάδες εκατ. ευρώ πολλές. Πολλές εκατοντάδες εκατ. ευρώ.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ιστοσελίδες όπως το transfermarkt ή άλλες σχετικές που ορίζουν τις αξίες των παικτών, τα ρόστερ των Παρί και Σίτι αξίζουν, θεωρητικά τουλάχιστον, περισσότερα από 2 δισ. ευρώ: 1,005 δισ. ευρώ αξίζει αυτό της αγγλικής ομάδας, 997,25 εκατ. ευρώ αυτό της γαλλικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει πώς πρόκειται για το πιο ακριβό παιχνίδι στην ιστορία του ποδοσφαίρου και παράλληλα δείχνει και το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα λεφτά, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν ποτέ το Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.