ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προπονήθηκε και ο Τ.Δουβίκας – Αναχωρεί για τον «τελικό» η Εθνική Ελλάδας

Προπονήθηκε και ο Τ.Δουβίκας – Αναχωρεί για τον «τελικό» η Εθνική Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον Τάσο Δουβίκα να παίρνει μέρος κανονικά.

Η εν Ελλάδι προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώθηκε με έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός της «γαλανόλευκης» δούλεψε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στη Γεωργία για να πάρει το πολυπόθητο διπλό.

«Καθαρός» και ο καθιερωμένος στην εποχή της πανδημίας έλεγχος με τεστ κορωνοϊου στην ομάδα και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναχωρεί αύριο στις 11:00 το πρωί για το Μπατούμι, με το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας να είναι γεμάτο, όπως συμβαίνει τις παραμονές αγώνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προπόνηση στη Γεωργία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 τοπική (18:00 Ελλάδας) και 45’ νωρίτερα θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.