Τζίτζι Μπεκάλι πρόεδρος Στεάουα: «Καλύτερα μια σφαίρα στο κεφάλι παρά το εμβόλιο»

Τζίτζι Μπεκάλι πρόεδρος Στεάουα: «Καλύτερα μια σφαίρα στο κεφάλι παρά το εμβόλιο»

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο – 00:13) Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μίλησε ο Τζίτζι Μπεκάλι, ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης της ιστορικής Στεάουα Βουκουρεστίου λέγοντας «καλύτερα μια σφαίρα στο κεφάλι παρά το εμβόλιο».

Όπως δήλωσε ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης της ομάδας: «Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα. Δεν είμαι αφεντικό σκλάβων, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν μπορώ να επιβάλλω κάτι. Οι παίκτες ρώτησαν τη γνώμη μου. Είπα στην τηλεόραση ότι καλύτερα να δεχθώ μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά το εμβόλιο. Δεν θέλω να κάνω αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Ο κόσμος κάνει ό,τι θέλει, αλλά κατανοούν ότι δεν εμβολιάζομαι. Δεν υπάρχει κάποιος, κάπου που να σε αναγκάσει να βάλεις αυτήν την ουσία στο σώμα σου. Ο Αντρέι Κορντέα (σ.σ. διεθνής παίκτης της Στεάουα) γύρισε θετικός από την εθνική ομάδα. Έκανε PCR τεστ και βγήκε θετικό. Αν όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν δεν κάνουν τεστ, αγωνιστούν και κάποιος αρρωστήσει και πεθάνει, ποιος είναι υπεύθυνος; Οι ανεμβολίαστοι κάνουν τεστ».

Τέλος, υπογράμμισε: «Όπως ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ευχήθηκε στους ανεμβολίαστους να είναι καλά, εύχομαι κι εγώ στους εμβολιασμένους. Σε δύο χρόνια θα δούμε ποιος θα εύχεται σε ποιον. Αποφεύγω τους εμβολιασμένους και κρατάω απόσταση τρία μέτρα από αυτούς. Θα δούμε σε δύο χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιχειρεί να επιβάλλει τον εμβολιασμό όλων των ποδοσφαιριστών πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.