Φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι δίνει «μάχη» για την ζωή του μετά από επίθεση οπαδών της Μπριζ

Φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι δίνει «μάχη» για την ζωή του μετά από επίθεση οπαδών της Μπριζ

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 63χρονος οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι που δέχθηκε επίθεση από φιλάθλους της Κλαμπ Μπριζ, στην χθεσινή αναμέτρηση του Champions League.

Ο 63χρονος Βέλγος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είναι μέλος μιας ομάδας οπαδών της Σίτι που ονομάζεται «Blue Moon Belgium» δέχθηκε επίθεση ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων.

Όπως αναφέρει ο γιος του 83χρονου, ο πατέρας του που είναι γνωστός ως Γκίλντο, πήγε να πάρει το κασκόλ του που του το άρπαξαν από τον λαιμό και δέχθηκε ένα βαρύ χτύπημα στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν. Έχουμε ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και ποτέ δεν δεχθήκαμε επίθεση. Ερχόμαστε στο Βέλγιο για πρώτη φορά και ο πατέρας μου δίνει μάχη για τη ζωή του» έγραψε ο Γιούργκεν που είναι εκ των επικεφαλής της «Blue Moon Belgium».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.