ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βόμβα στην Ευρωλίγκα: Αποχωρεί ο Τζ. Μπερτομέου – Ηθική δικαίωση για ΠΑΟ και Δ. Γιαννακόπουλο

Βόμβα στην Ευρωλίγκα: Αποχωρεί ο Τζ. Μπερτομέου – Ηθική δικαίωση για ΠΑΟ και Δ. Γιαννακόπουλο

Ο Τζόρντι Μπερντομέου φεύγει…

Ναι, η απόφαση των 11 ομάδων-μετόχων της Euroleague είναι ιστορική. Και αποτελεί νίκη και ηθική δικαίωση για τον Παναθηναϊκό, τον κόσμο του και φυσικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο που αψηφώντας την προσωπική του φθορά, τα έβαλε με τον Ισπανό και ένα ολόκληρο σύστημα που είχε στήσει γύρω του για να προστατεύει τον ίδιο και τους υποτακτικούς του.

Ένα σύστημα που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος από τις συνεχείς αντεπιθέσεις του ιδιοκτήτη των «πράσινων» στα όργια που βίωνε ο Παναθηναϊκός εντός κι εκτός παρκέ. Ειδικά μετά την ιστορική συνέντευξη Τύπου του κ. Γιαννακόπουλου, τον Ιούνιο του 2020, η αντίστροφη μέτρηση για τον Μπερτομέου είχε μόλις ξεκινήσει.

Εκεί όπου είχε μιλήσει με αριθμούς, ονόματα και… διευθύνσεις για όσα συμβαίνουν στην Ευρωλίγκα. Από την τραγική οικονομική διαχείριση και τα πενιχρά έσοδα των ομάδων, μέχρι το τραγικό γεγονός ότι οι ομάδες μάθαιναν μόλις 15 μέρες πριν το τζάμπολ πόσα χρήματα θα πάρουν. Όπως επίσης μίλησε και για το πότε ακριβώς ξεκίνησαν οι σκανδαλώδεις διαιτησίες εις βάρος των «πράσινων», για τις εξοντωτικές ποινές στον ίδιο και την ομάδα, αλλά και για την… απειλή «θα κάνετε να δείτε Final Four για δέκα χρόνια»!

Είχε καταλήξει τότε όμως με μια προφητική δήλωση… «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω κι ίσως στο τέλος από… μαύρο πρόβατο να είμαστε ο λύκος στην συγκεκριμένη ιστορία». Η χθεσινή απόφαση τον επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό. Η ηθική δικαίωση ήρθε, αλλά δεν απονεμήθηκε δικαιοσύνη.

Αυτό θα γίνει μόλις οι υπόλοιπες 10 ομάδες μας εξηγήσουν επακριβώς τους λόγους που φεύγει ο Τζόρντι Μπερτομέου και γιατί τόσα χρόνια σιωπούσαν μπροστά στα «εγκλήματα» που βιώναμε εντός κι εκτός παρκέ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.