ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηρακλής – Ολυμπιακός 90-96: Χρειάστηκαν το έξτρα πεντάλεπτο οι Πειραιώτες

Ηρακλής – Ολυμπιακός 90-96: Χρειάστηκαν το έξτρα πεντάλεπτο οι Πειραιώτες

Ο Ηρακλής εμφανίστηκε αξιόμαχος απέναντι στον Ολυμπιακό που δυσκολεύτηκε αρκετά να φτάσει στη νίκη με 96-90, στην παράταση, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κουρασμένος από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, την ώρα που ο Ηρακλής, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό του, εμφάνισε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο κι έφτασε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στα όρια της.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Κώστα Παπανικολάου να αποχωρεί τραυματίας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, προσπάθησε να κάνει ροτέισον, χρησιμοποιώντας για αρκετά λεπτά τον Μιχάλη Λούντζη, αλλά στο τέλος έριξε όλα τα βαριά όπλα του στο παρκέ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να καταφέρει να φύγει με το “διπλό” από το Ιβανώφειο.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Ηρακλή να μην αφήνει τον Ολυμπιακό να ξεφύγει και να παλεύει στα ίσια μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 75-78 κι όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν τη νίκη στην κανονική διάρκεια, αλλά προτίμησαν να μην κάνουν φάουλ στους παίκτες του Ηρακλή στην τελευταία φάση, με τον Παπαδάκη να πετυχαίνει ένα τρομερό buzzer beater τρίποντο μπροστά στα υψωμένα χέρια του θηριώδη Φαλ και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση (78-78).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί ο Ολυμπιακός, έχοντας στο παρκέ όλα τα βαριά όπλα του, κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να κάνει το 4/4 στη Basket League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.