ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O Αντόνιο Κόντε κοντά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Αντόνιο Κόντε κοντά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O εντός έδρας «διασυρμός» από τη Λίβερπουλ με 5-0 φαίνεται πως… ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και για τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ετοιμάζεται να περάσει στην… επόμενη μέρα, προχωρώντας στην απόλυση του Νορβηγού τεχνικού και στην πρόσληψη αντικαταστάτη του από το «πάνω ράφι» των προπονητών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι πλέον θέμα χρόνου η απομάκρυνση του Σόλσκιερ από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», την ώρα που η ιδιοκτησία τους είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει συζητήσεις με τον πρώην προπονητή της Ίντερ και της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιταλός δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, ενώ ως δεύτερη επιλογή «παίζει» πάντα δυνατά το όνομα του πρώην τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.