ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τζόκοβιτς σκέφτεται να μην συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Οpen

Ο Τζόκοβιτς σκέφτεται να μην συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Οpen

Το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στο πρώτο Grand Slam του 2022 στη Μελβούρνη, άφησε με δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τις συνθήκες που θα ισχύσουν στο Australian Open στις αρχές του ερχόμενου έτους.

Αν και η Αυστραλιανή ομοσπονδία υποχωρώντας μπροστά στον κίνδυνο της αποτυχίας της διοργάνωσης αποφάσισε τελικά να δεχτεί και ανεμβολίαστους αθλητές ο «Νολε»,δείχνει να μην συμφωνεί ούτε με την επιβολή καραντίνας δύο εβδομάδων.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αν βρίσκεσαι σ’ ένα αεροπλάνο με άτομο που είναι θετικός στον κορονοϊό θα πρέπει να μπεις σε καραντίνα για 14 ημέρες, είτε έχεις εμβολιαστεί, είτε όχι», ενώ πρόσθεσε πως «Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Βίκτορ Τροΐτσκι, αλλά και σε άλλους 70 παίκτες την περσινή σεζόν. Χρειάστηκε να μπουν σε απομόνωση, ενώ με αρκετούς που έχω επικοινωνήσει δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις από το περσινό τουρνουά.»

Η κατάσταση αυτή, όπως είναι λογικό, έχει κάνει τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου εξαιρετικά ανήσυχο: «Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν ξέρω αν θα πάω στην Αυστραλία. Σαφώς και η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή», επισήμανε ο κάτοχος του τίτλου του 2020 και εξήγησε:

«Για όλους εμάς η εμπειρία που ζήσαμε το 2020 στην Μελβούρνη δεν ήταν καλή. Μερικοί μπήκαμε σε καραντίνα, αλλά μπορούσαμε να προπονηθούμε. Κάποιοι άλλοι όχι. Φανταστείτε έναν επαγγελματία να βρίσκεται σε σκληρή καραντίνα και χωρίς προπόνηση και μετά να πρέπει να παίξει σε ένα τουρνουά υψηλών απαιτήσεων. Επίσης θα πρέπει ν΄ αναφέρω και τον αυξημένο κίνδυνο τραυματισμών. Αρκετοί αθλητές ταλαιπωρήθηκαν στο προηγούμενο Australian Open, όπως κι εγώ.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κατέληξε: «Με αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι πολλοί αθλητές θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά αν θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία. Για πολλούς, βέβαια, σημαντικό κριτήριο είναι και ο οικονομικός παράγοντας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.