ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα ο Σ.Αγκουέρο – Για «καρδιακή αρρυθμία» κάνουν λόγο στην Ισπανία

Εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα ο Σ.Αγκουέρο – Για «καρδιακή αρρυθμία» κάνουν λόγο στην Ισπανία

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έγινε αλλαγή στο 41ο της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, παραπονούμενος για πόνο στο στήθος.

Ο ποδοσφαιριστής των Καταλανών ανησύχησε τους πάντες στην Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου (30/10) κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλαβές.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε ενοχλήσεις στο στήθος, αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Αγουέρο θα παραμένει για τουλάχιστον μια-δυο μέρες ακόμη εκεί, προκειμένου να παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, για να υποβληθεί σε μία ολοκληρωμένη καρδιολογική μελέτη κι έτσι να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο παράγοντας που του προκάλεσε τις ενοχλήσεις στο στήθος.

Ο Αγκουέρο δεν θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι να βεβαιωθεί ότι θα είναι απολύτως υγιής. Ο καταλανικός σύλλογος θα εκδώσει ανακοίνωση όταν έχει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα χέρια του και υπάρχει συγκεκριμένη διάγνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η καταλανική «Sport», ανέφερε την Κυριακή ότι οι πρώτες εξετάσεις του Αγκουέρο έδειξαν καρδιακή αρρυθμία κι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το πρόβλημά του, δηλαδή, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο δεν προέκυψε από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, αλλά νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.