ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Στο τέλος μίλησε ο Κριστιάνο και έσωσε την Γιουνάιτεντ

Μεγάλη νίκη για την Μπαρτσελόνα

Champions League: Στο τέλος μίλησε ο Κριστιάνο και έσωσε την Γιουνάιτεντ

O Κριστιάνο Ρονάλντο για ακόμη μία φορά ήταν μία ομάδα μόνος του και με δύο προσωπικά γκολ χάρισε την ισοπαλία (2-2) στην Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αταλάντα, για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε καταφέρει να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το γκολ που είχε πετύχει από το 12’ ο Ίλισιτς. Στο 56’ ο Ζαπάτα έδωσε ξανά προβάδισμα στην Αταλάντα, όμως, ο CR7 δεν είχε πάει την τελευταία του λέξη. Με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και κράτησε στην κορυφή του ομίλου την αγγλική ομάδα.

Στην άλλη αναμέτρηση του 6ου ομίλου, η Βιγιαρεάλ νίκησε εύκολα 2-0 τη Γιούνγκ Μπόις και παρέμεινε ισόβαθμη της Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση. Άγγλοι και Ισπανοί έχουν από επτά βαθμούς, η Αταλάντα πέντε και οι Ελβετοί τρεις.

Στον πέμπτο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 5-2 της Μπενφίκα σε μια χορταστική αναμέτρηση. Οι Βαυαροί είδαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να χάνει πέναλτι, με τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδας, Οδυσσέα Βλαχοδήμο να αποκρούει την εκτέλεση του Πολωνού, αλλά τελικά να βρίσκει δίχτυα και να φτάνει σε νέα ρεκόρ. Έτσι, η γερμανική ομάδα συνέχισε με το απόλυτο των νικών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου.

Η Μπαρτσελόνα εν μέσω βαθιάς κρίσης κατάφερε να κερδίσει έστω και δύσκολα τη Ντιναμό Κιέβου. Το 1-0 των Καταλανών στην Ουκρανία τους έδωσε το δεύτερο τρίποντο στη φετινή διοργάνωση. Έτσι, πίσω από τη Μπάγερν των 12 βαθμών είναι οι «μπλαουγκράνα» των 6, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Μπενφίκα με 4 και τελευταία η Ντιναμό Κιέβου με έναν βαθμό.

Σπουδαία νίκη πέτυχε για τον έβδομο όμιλο η Λιλ. Οι Γάλλοι κατάφεραν να επικρατήσουν 2-1 της Σεβίλλης στην Αναδαλουσία και να σκαρφαλώσουν έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Βόφλσμπουργκ.

Οι Γερμανοί κατάφεραν νωρίτερα να επικρατήσουν 2-1 στην έδρα της της Σάλτσμπουργκ, με τους Αυστριακούς ωστόσο να παραμένουν στην κορυφή με επτά βαθμούς. Λιλ και Βόλφσμπουργκ έχουν από πέντε ενώ η Σεβίλλη είναι τελευταία με τρεις βαθμούς.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν-Μπενφίκα 5-2
Ντινάμο Κιέβου-Μπαρτσελόνα 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

  1. Μπάγερν Μ. 12
  2. Μπαρτσελόνα 6
  3. Μπενφίκα 4
  4. Ντιναμό Κιέβου 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Βιγιαρεάλ-Γιουνγκ Μπόις 2-0
Αταλάντα-Μάντσεστερ Γ. 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7
  2. Βιγιαρεάλ 7
  3. Αταλάντα 5
  4. Γιούνγκ Μπόις 3

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σεβίλη-Λιλ 1-2
Βόλφσμπουργκ-Σάλτσμπουργκ 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

  1. Σάλτσμπουργκ 7
  2. Λιλ 5
  3. Βόλφσμπουργκ 5
  4. Σεβίλη 3

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους-Ζενίτ 4-2
Μάλμε-Τσέλσι 0-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

  1. Γιουβέντους 12
  2. Τσέλσι 9
  3. Ζενίτ 3
  4. Μάλμε 0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.