ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

F.Dagoury: Ο κορυφαίος δύτης του κόσμου με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer – Βάζει τέλος στην καριέρα του

«Πασχίζω να καταφέρω το -30% των επιδόσεων που είχα συνήθως...»

F.Dagoury: Ο κορυφαίος δύτης του κόσμου με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer – Βάζει τέλος στην καριέρα του

(Aνανέωση – Αρχικό δημοσίευμα 07.12): Την περιπέτεια υγείας που υπέστη μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού περιέγραψε ο κορυφαίος δύτης στον κόσμο, Florian Dagury, ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στην στατική άπνοια (κρατούσε την αναπνοή του για 10 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα).

Ο 34χρονος πρωταθλητής σε βίντεο του στο Instagram είπε τα εξής: «Απλώς θέλω να μοιραστώ τις προβληματικές μου εμπειρίες μετά τον εμβολιασμό μου και ίσως κάποιοι έχετε παρόμοιες μαρτυρίες και ιστορίες», ενώ στο βίντεο έδειχνε στο μηχάνημα την ζημιά που έχει υποστεί η καρδιά του. Να σημειώσουμε ότι το βίντεο είναι από το Samitivej Thonburi Hospital στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με το newsbeezer.

«Μετά την 2η δόση του Pfizer άρχισαν οι παλμοί μου να αυξάνουν. Στον ύπνο, αντί για 35-45 παλμούς άρχισα να έχω 65 το λεπτό. Ξύπνιος, αντί για 65 το λεπτό άρχισα να έχω 100 παλμούς, ακόμη και σε ηρεμία. Έφτασα και τους 177 το λεπτό, ενώ έτρωγα δείπνο με φίλους.

Δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό που πήγα σε έναν καρδιολόγο και μου είπε ότι είναι συνηθισμένη παρενέργεια του εμβολίου της Pfizer και πως χρειάζεται απλώς ξεκούραση. Μετά από 40 μέρες χωρίς βελτίωση, πήγα σε άλλο καρδιολόγο και μου βρήκε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα και ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδος.

Τώρα πασχίζω για να καταφέρω το -30% των επιδόσεων που είχα συνήθως».

Ο πρωταθλητής επίσης συστήνει στους δύτες από εδώ και πέρα να επιλέγουν εμβόλια όπως το Sputnik, το Sinovac και το Sinopharm και να αποφεύγουν τα mRNA.

Είναι δεδομένο ότι ο Florian Dagury δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.