Μάικ Τάισον: «Η κάνναβη με κάνει άλλο άνθρωπο – Εάν δεν κάνω χρήση για 2-3 φορές την εβδομάδα είμαι διαφορετικός»

Μάικ Τάισον: «Η κάνναβη με κάνει άλλο άνθρωπο – Εάν δεν κάνω χρήση για 2-3 φορές την εβδομάδα είμαι διαφορετικός»

Για την αγάπη του για την κάνναβη μίλησε ο 55χρονος βετεράνος πυγμάχος Μάικ Τάισον.

Ο παλαίμαχος της πυγμαχίας Μάικ Τάισον λέει πως η κάνναβη τον έχει κάνει «άλλο άνθρωπο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυκλοφορία της σειράς προϊόντων κάνναβης «Tyson 2.0» θα βοηθήσει όλους όσοι αναζητούν συναισθηματική και σωματική επούλωση, όπως ανέφερε σχετικά το CNBC.

«Στην πραγματικότητα τα πάντα είναι για την αγάπη του φαρμάκου» σχολίασε ο Μάικ Τάισον, συνιδρυτής της φίρμας προϊόντων κάνναβης.

«Καταθέτω πολύ χρόνο στην καλλιέργεια και την ανακάλυψη της κατάλληλης ποικιλίας» αποκάλυψε ο βετεράνος πυγμάχος.

«Έχει γίνει πραγματικά πολύπλοκο» ανέφερε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών. «Αλλά είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου» συνέχισε.

Σύμφωνα με τη σχετική αναφορά, η σειρά προϊόντων κάνναβης Tyson 2.0 ξεκίνησε στο Κολοράντο, σε συνεργασία με την Columbia Care, μια διαπολιτειακή εταιρεία με 99 πρατήρια σε 16 πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Χάρη στο πάθος του Μάικ Τάισον για την κάνναβη και το ένστικτό του που έφεραν θετικά αποτελέσματα στη φίρμα, ξέραμε ότι χρειαζόμασταν να φέρουμε αυτή τη σειρά στην αγορά» εξήγησε ο Τζέσε Τσάνον, αρχικαλλιεργητής της Columbia Care.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά Tyson 2.0 θα ξεκινήσει να πωλείται για 89,95 δολάρια το σακουλάκι των 3,5 γραμμαρίων, για μια ευρεία ποικιλία ποικιλιών με διαφορετικές εντάσεις.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Cannabis Benchmark, η μέση τιμή για μια ουγκιά (3,5 γραμμάρια) κάνναβης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ήταν τον Νοέμβρη στα 82 δολάρια.

Στους επόμενους μήνες, τα Tyson 2.0 πρόκειται να αρχίσουν να πωλούνται και έτοιμα τσιγαριλίκια, αλλά και βαζάκι με 3,5 γραμμάρια του άνθους της κάνναβης.

«Δεν βάζουμε απλά το όνομά του σε ένα προϊόν. Δεν βγάζουμε στην αγορά το προϊόν, εκτός κι αν έχει την έγκριση του Μάικ Τάισον» σχολίασε ο CEO της εταιρείας Άνταμ Γουίλκς.

Σύμφωνα με τον Γουίλκς, ο Τάισον διαλέγει μόνος του τις ποικιλίες που προτιμάει περισσότερο.

«Εάν δεν κάνω χρήση για τρεις μέρες ή μια βδομάδα, είμαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Ένας καθόλου αρεστός άνθρωπος» παραδέχτηκε ο πρώην πυγμάχος.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.