ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1

Πολύ κοντά στην πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Παναιτωλικός, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Αν και προβλημάτισε με την εμφάνισή της, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε με τη μικρότερη δυνατή διαφορά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον εναρκτήριο αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Έτσι, έχει μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες (21-23 Δεκεμβρίου) στο Αγρίνιο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 44′ ο Ντουάρτε, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μεντόσα. Νωρίτερα, πάντως, ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που έχασαν σημαντική ευκαιρίες με τον Κάσσο, ενώ αμέσως μετά το γκολ ο Τσουκαλάς «άγγιξε» την ισοφάριση. Στο 52′ ο Τζιώρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, και στη συνέχεια τα «καναρίνια» κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι και να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 0-1
Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Τζοβάρας, Αλιατίδης (64′ Βασιλείου), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Μέτσε, Παναγιωτίδης (87′ Μπάλλας), Τσουκαλάς (87′ Μπόσιο), Τζιώρας (69′ Τσιμπούκας), Βλαχομήτρος (69′ Μιράντα)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς (46′ Χουχούμης), Αντούνες, Κορνέλιους, Τσιγγάρας (46′ Μπακαδήμας), Φλόρες, Ντουάρτε (84′ Φυτόπουλος), Χρ. Μπελεβώνης (64′ Στ. Μπελεβώνης), Μεντόσα (84′ Μορσάι), Βέργος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.