ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΟΚ – Άρης: Αναβλήθηκε η δίκη των οπαδών για τα επεισόδια στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Άρης: Αναβλήθηκε η δίκη των οπαδών για τα επεισόδια στην Τούμπα

Αναβολή για λίγες μέρες πήρε η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ – Άρης, συγκεκριμένα η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη των τεσσάρων οπαδών που συνελήφθησαν για επεισόδια στο ντέρμπι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή μεταφέρθηκε στις 10/12.

Ο λόγος της αναβολής ήταν η απουσία ενός διερμηνέα της σερβικής γλώσσας, καθώς ένα από τους συλληφθέντες είναι Σέρβος.

Σε αυτές τις συνθήκες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης εκτός από την αναβολή αποφάσισε να τους αφήσει όλους ελεύθερους καθώς οι συλληφθέντες παρέμεναν στο κρατητήριο από την περασμένη Κυριακή όταν συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βία στους αθλητικούς χώρους, απόπειρα σωματικών βλαβών, διατάραξη, βία κατά υπαλλήλων και, κατά περίπτωση, για οπλοκατοχή.

Τρεις εξ αυτών κατηγορούνται, επιπλέον, για παράβαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών, καθώς είχαν πάει στο γήπεδο χωρίς να διαθέτουν απολύτως κανένα έγγραφο με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον λόγο αυτόν έχει σχηματιστεί δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου που είναι επιφορτισμένοι να κάνουν τους σχετικούς ελέγχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.