ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το πρώτο μέτρο-lockdown για τους εμβολιασμένους: Κλείνουν τα γήπεδα – Τελειώνουν τα «προνόμια»

Αποκλειστικές πληροφορίες pronews.gr

Αυτό είναι το πρώτο μέτρο-lockdown για τους εμβολιασμένους: Κλείνουν τα γήπεδα – Τελειώνουν τα «προνόμια»

Έντονη κινητικότητα υπήρχε χθες (Τετάρτη) στο υφυπουργείο Αθλητισμού, καθώς υπήρχαν διαβουλεύσεις για το τι θα γίνει με το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, αλλά και το Ιωνικός-ΠΑΟΚ, έπειτα από το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ για την αναβολή τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pronews.gr οι συζητήσεις δεν έμειναν μόνο στα δύο αυτά παιχνίδια, αλλά και στα παιχνίδια των επόμενων αγωνιστικών, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζει να βάλει «λουκέτο» στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης ξεκίνησε μια έντονη συζήτηση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα γήπεδα και το εάν αυτά τηρούνται. Να σημειώσουμε ότι η χρήση μάσκας στα γήπεδα είναι υποχρεωτική.

«Είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα και το αγαπημένο μας άθλημα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας προστατέψουν όλοι και τους εαυτούς τους και την ομάδα τους», είπε χαρακτηριστικά μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως όλοι έχουμε δεν κανείς -σχεδόν- δεν φορά μάσκα στο γήπεδο, εδώ ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς, εθεάθη προσφάτως να παρακολουθεί αγώνα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1QWgTzojtFM&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Έτσι, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς και η κυβέρνηση επιβάλλει ακραία μέτρα στους ανεμβολίαστους είναι απίθανο να μην υπάρξουν αλλαγές και στα γήπεδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές θα είναι απότομες και η κυβέρνηση δεν θα ανακοινώσει κάποια μείωση στο ποσοστό πληρότητας, αλλά θα ανακοινώσει το κλείσιμο των γηπέδων, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο τη χώρα στο 2020, όταν οι αγώνες γινόντουσαν δίχως την παρουσία οπαδών.

Ήδη στα γραφεία πολλών ΠΑΕ υπάρχει κινητικότητα γιατί ένα τέτοιο μέτρο τις έπληττε οικονομικά, ενώ υπάρχει και το ερώτημα του τι θα γίνει με τα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Οι σχετικές αποφάσεις θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα, καθώς η κυβέρνηση θέλει να δώσει μια «τελευταία ευκαιρία» (όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε) στις ΠΑΕ να συμμορφωθούν στα μέτρα.

Αν αυτό το Σαββατοκύριακο οι οπαδοί φορούν μάσκες και τηρούν τα μέτρα, τότε ίσως να μην ανακοινωθεί το πρώτο μέτρο-lockdown για τους εμβολιασμένους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες η κυβέρνηση θα ομολογεί πλέον και ανοιχτά ότι δεν μιλάμε για «πανδημία ανεμβολίαστων», αλλά πως και οι εμβολιασμένοι συμβάλουν στην μετάδοση του ιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε ότι στα γήπεδα επιτρέπεται η παρουσία μόνο εμβολιασμένων φιλάθλων, ενώ ήταν και το πρώτο «προνόμιο» που είχε ανακοινωθεί για τους εμβολιασμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.