ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3 με τρία γκολ του Σισέ!

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3 με τρία γκολ του Σισέ!

Στο πιο παραγωγικό βράδυ του στη Super League με την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Πάπε Αμπού Σισέ (δύο γκολ) οδήγησε τους Πειραιώτες σε μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να ξεφεύγει προσωρινά με +9β. από την ΑΕΚ και +13β. από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Απόλυτος κυρίαρχος μετά το γκολ του Διαμαντή στο 16΄ ο Ολυμπιακός, πέτυχε τρία γκολ, δύο με τον Σισέ (24΄, 49΄) κι ένα με τον Λόπες (60΄), είχε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και με την εμφάνισή του έδειξε πως είναι πανέτοιμος για τον «τελικό» της Πέμπτης (9/12) με την Αντβέρπ στο Βέλγιο.

Οι «ερυθρόλευκοι», παράλληλα, διατήρησαν το αήττητο που έχουν στη Super League (10-2-0), ενώ με την 6η εφετινή τους εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς συμπλήρωσαν 26 μακριά από το Καραϊσκάκη χωρίς να έχουν ηττηθεί!

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής (74΄ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Τοράλ (89΄ Στάικος), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Φαν Ντάινεν (68΄ Τσιλιανίδης), Λάμπρου (68΄ Καμάου), Καστάνιος (68΄ Γιάννου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (65΄ Μαντί Καμαρά), Λόπες (90΄ Βαλμπουενά), Μασούρας (80΄ Ονιεκούρου), Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί (89΄ Τικίνιο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.