ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Super League: Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Super League: Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Χάρη στο γκολ του Σάλιακα στο 54’, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την τρίτη του εκτός έδρας νίκη και ισάριθμη στα τελευταία τέσσερα ματς της Super League 1, με 1-0 επί της Λαμίας -που έμεινε στα χaμηλά- φτάνοντας τον τρίτο ΠΑΟΚ!

Ακόμη μία νίκη στο «σακούλι» του προσέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε στο Πανθεσσαλικό της Λαμίας με 1-0 και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της κατάταξης μαζί με τον ΠΑΟΚ.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Προβυδάκης (79′ Σκόνδρας), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ (79′ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Νούνιες (59′ Ελευθεριάδης), Τιρόνε (65′ Μανουσάκης), Τσούκαλος (60′ Αραμπούλι), Ρόμανιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Μπρένερ (72′ Λώλης), Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Περέα (90′ Λιάσος), Μορέιρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.