ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο νοσοκομείο ξανά ο Πελέ – Νοσηλεύεται με καρκίνο – Τι δήλωσε για την υγεία του (βίντεο)

Στο νοσοκομείο ξανά ο Πελέ – Νοσηλεύεται με καρκίνο – Τι δήλωσε για την υγεία του (βίντεο)

Ο Πελέ νοσηλεύεται ξανά σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο, όπως επιβεβαιώνεται από τη Βραζιλία. Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο του παχέος εντέρου με τον οποίο διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και είχε παραμείνει για 30 ημέρες στο νοσοκομείο και είχε υποβληθεί σε σχετική χειρουργική επέμβαση.

Τον περασμένο Οκτώβρη, ο «παλαίμαχος» ποδοσφαιριστής έχοντας βγει από το νοσοκομείο, είχε δηλώσει πως είναι καλά στην υγεία του, κάνοντας χιούμορ πως είναι… έτοιμος να αγωνιστεί την Κυριακή.

«Δόξα τω Θεώ, τα πηγαίνω καλύτερα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ την Κυριακή. Ευχαριστώ για όλα. Σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε δύναμη. Θεού θέλοντος, θα είμαι μαζί σας σύντομα», έλεγε στο βίντεο ο 81χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.